Skip to Content

Besparingscalculator

Reduceer kosten en emissies gemakkelijk

Besparingscalculator

Eersteklas wasprestaties en bescherming van middelen tegelijkertijd

Een deel van ons zelfbeeld is dat elk Persil-product bijdraagt ​​aan duurzame ontwikkeling en daarom focussen we ons op innovatieve en intelligente oplossingen die een cruciale toegevoegde waarde bieden: ze combineren eersteklas prestaties met verantwoordelijkheid voor mens en milieu, onze klanten om waardevolle hulpbronnen zoals energie en water efficiënt te gebruiken.

Daarom gebruiken we een combinatie van verschillende oppervlakteactieve stoffen om optimale wasprestaties te garanderen. In het geval van meer dan de helft van deze oppervlakte-actieve stoffen, is de lipofiele component gebaseerd op hernieuwbare bronnen. Dit is een van de resultaten van Henkel's jarenlange ervaring met het werken met ingrediënten op basis van hernieuwbare bronnen.

Maar Persil-producten kunnen zoveel meer: ​​dankzij de verbeterde formule garanderen ze een briljante zuiverheid, zelfs bij lage temperaturen - zorgen voor het milieu en verminderen het energieverbruik.

Meer informatie over de ingrediënten in Persil-producten vindt u op deze pagina door de productnaam "Persil" in te voeren. U kunt dan de informatie over de ingrediënten in PDF downloaden.

Hoe vaak wast u per week?

De persil wascalculator laat u in een oogopslag zien hoeveel wassen ieder jaar kan kosten. Vind het nu uit!

Meer over Persil

  • Wassymbolen

    Wassymbolen

  • ons-nieuwe-palmolie-doel

    Ons nieuwe Palmolie Doel