Skip to Content

Persil's trouwe partners

Bekende bedrijven en bekende merken steunen al geruime tijd het merk Persil. We zijn erg blij met deze steun en willen onze partnerbedrijven introduceren.

Ontdek meer over onze partners op:

Bosch: www.bosch-home.com
Siemens: www.siemens-home.bsh-group.com

Persil's trouwe partners

Bosch Laundry Care

Al 75 jaar staat de merknaam Bosch voor innovatie, technische kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huishoudelijke apparaten.

Een moderne wasverzorging zou onmogelijk kunnen zijn zonder Bosch. Met meer dan 1000 octrooien op het gebied van wassen en drogen is Bosch een voorloper in innovatie. Alle technische innovaties die Bosch ontwikkeld hebben altijd een gemeenschappelijk doel gehad: om zo efficiënt en zo energiebesparend mogelijk te zijn. Zo zorgt Bosch elke keer voor een perfecte was.

Innovaties door Siemens

Een huishouden werkt het best met apparaten die hoogwaardige technologie combineren met innovatieve functies en een laag verbruik. U vindt dit alles voor uw wasgoed bij Siemens 'beste creaties. Bijvoorbeeld, de eerste wasmachine die weet hoe hij vlekken verwijderen kan. De buiten- / waterdichtingscyclus  wast en waterdicht uw kwaliteit stoffen tegelijkertijd, de VarioSoft-drum zorgt voor bijzonder milde reiniging en geluidsisolatie voor extreem stille werking. En het beste van alles: de eerste droger ter wereld, met een laag energieverbruik dankzij de automatische zelfreinigende functie in de condensor.

Siemens Anite-Vlek systeem

Gras-, tomaten- en rode wijn vlekken zijn niet hetzelfde. Dankzij het innovatieve anti-vlek-systeem van Siemens, wordt elke vlek individueel behandeld. Om dit te kunnen doen, controleert de nieuwste Siemens-technologie de intelligente programma's en drumbewegingen voor de verschillende vlekopties. Dit betekent dat de was voorzichtig of intensief wordt gewassen afhankelijk van de situatie. De unieke VarioSoft drumstructuur zorgt voor actieve ondersteuning voor vlekverwijdering, evenals de speciaal gevormde asymmetrische paddles. Dit helpt vlekken moeiteloos te verwijderen.

Lindner Hotels & Resorts

Aantrekkelijke zakelijke locaties, charmante wellness kuuroorden of geavanceerde golf- en sporthotels. Lindner Hotels & Resorts zijn zo gevarieerd als de eisen van hun gasten. De servicevriendelijke en eenvoudige. Het concept - een verandering van de norm en innovatie. Waar zoveel waarde op kwaliteit wordt gesteld, kunt u er zeker van zijn dat Duitsland's nummer 1 wasmiddel ook een speciale plaats heeft. Waarom niet in een Lindner Hotel en laat je verwennen ?!