Skip to Content

Laat ze stralen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Voor deze kinderen is talentontwikkeling niet vanzelfsprekend, terwijl dit wel zo zou moeten zijn.

Persil ondersteunt als trotse supporter de missie van Het Vergeten Kind. Want elk kind verdient een stralende toekomst met kansen om zijn of haar talenten te ontwikkelen. En ieder kind heeft recht op een veilig en liefdevol thuis.

You need to accept cookies to play this video

Voor een stralende toekomst

Stichting Het Vergeten Kind organiseert onder andere vrolijke kinderevenementen waarbij oprechte aandacht centraal staat. Zo doen kwetsbare kinderen onvergetelijke ervaringen op, maken ze positieve herinneringen en ontdekken ze hun talenten. Heel belangrijk, omdat deze kinderen dat vaak niet van huis uit meekrijgen. Op 19 & 20 november jl. heeft Persil op een evenement van Het Vergeten Kind een workshop gegeven waarbij kinderen T-shirts konden versieren en toffe foto’s konden maken bij de photobooth. Een dag waarop kinderen in het zonnetje werden gezet, met focus op een stralende toekomst. Komen die schone kleren vanzelf wel.

Persil x Stichting Het Vergeten Kind

Wasmiddelmerk Persil ondersteunt het werk van Het Vergeten Kind als supporter en donateur en daarmee de ruim 100.000 kinderen in Nederland die niet veilig en liefdevol opgroeien. Voor die grote groep kinderen is het helaas geen gegeven onbezorgd in het leven te staan en hun talenten te kunnen ontwikkelen. Het Vergeten Kind doet er dan ook alles aan om kwetsbare kinderen weer even ‘gewoon’ kind te laten zijn.

Door middel van deze samenwerking wil Persil haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Persil geeft om de wereld waarin we leven en, volgens hen het allerbelangrijkste, om diegene aan wie we deze wereld achterlaten. Oftewel #SUPPORTINGTHENEXTGEN

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een stralende toekomst voor vergeten kinderen?

Draagt u ook een steentje bij?

Doneer en help vergeten kinderen een stralende toekomst te geven!

Stichting Het Vergeten Kind

Lees meer over onze samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind.