Skip to Content

Conserveringsmiddelen

surfactants

Wat zijn dit voor stoffen?

Conserveringsmiddelen zijn ingrediënten die nodig zijn om productschade veroorzaakt door de groei van micro-organismen te voorkomen en het product te beschermen tegen onbedoelde afgifte tijdens het gebruik.


Meer over de conserveringsmiddelen in Persil

Door hun antimicrobiële activiteit zouden ze kunnen leiden tot sensibilisering van de huid.

Persil gebruikt conserveringsmiddelen altijd in concentraties die te laag zijn om over een sensibiliseringspotentieel te beschikken.

Waarom en hoe gebruiken we ze?

Wij gebruiken conserveringsmiddelen om de kwaliteit van de Persil producten en onze consumenten te beschermen door de vermenigvuldiging van microben zoals bacteriën of schimmels af te remmen. 

Wij proberen conserveringsmiddelen waar mogelijk te vermijden als dezelfde mate van conservering kan worden bereikt met andere ingrediënten.

Als er geen andere optie is, voegen wij de hoeveelheid conserveringsmiddelen toe die nodig is om het product te conserveren en het sensibiliseringsrisico tot een minimum beperken.


Waar komen ze vandaan?

Conserveringsmiddelen zijn synthetische substanties die aan strenge voorschriften gebonden zijn en aan een lang en intensief evaluatie proces worden onderworpen. Alle conserveringsmiddelen die wij toepassen moeten in de lijst van goedgekeurde materialen zijn opgenomen.

Vind het product dat helemaal past bij jouw behoeften

  • Gevoelige huid

    Gevoelige huid

    Mensen met een gevoelige huid moeten speciale aandacht besteden aan de was, vooral voor kleding die direct in aanraking komt met de huid. Persil heeft hiervoor speciale producten ontwikkeld waarmee een perfect schoon resultaat behaald wordt, ook voor mensen met een gevoelige huid.

  • Hygiënisch schone was

    Hygiënisch schoon

    Een schone was draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor jou en je gezin. Dankzij onze Deep Clean Plus Technology staan Persil producten garant voor de hygiënisch schone waar je naar op zoek bent.