Laten we er samen iets leuks van maken: het leveren van een positieve bijdrage aan de bescherming van het milieu hoeft helemaal niet saai te zijn. Met wat creativiteit kun je je Persil verpakking een tweede leven geven en belandt deze niet meteen bij het recyclingafval.

Hieronder vind je een aantal leuke suggesties voor het hergebruik van lege Persil-verpakkingen waarmee je tegelijk het milieu ondersteunt.

Maak van je Persil Gel bottle een gieter.

MEER INFORMATIE

Maak van je Persil Discs box een mandje voor je breiwerk.

MEER INFORMATIE

Maak van je Persil Powder box een tijdschriftenhouder.

MEER INFORMATIE
Loading...

Voor een schonere wereld

Onze certificaten

Henkel draagt bij aan duurzaamheid door actief deel te nemen aan de A.I.S.E.-discussie, gericht op continue vooruitgang binnen de sector, samen met andere deelnemende zeep- en wasmiddelfabrikanten.

Microplastic

Persil werkt aan oplossingen om te voorkomen dat er microplastic in het milieu terechtkomt door Persil-producten. Ontdek wat we al hebben bereikt en welke verplichtingen we aangaan voor de toekomst.

De verantwoordelijkheid van Henkel

Als toonaangevend duurzaam bedrijf verkennen we graag nieuwe oplossingen voor duurzame ontwikkeling, zonder daarbij onze bedrijfsbeleid uit het oog te verliezen. Deze ambitie omvat alle activiteiten van onze ondernemingen, over de hele waardeketen.