Wat zijn dit voor stoffen? 

surfactants
Loading...

Oppervlakteactieve stoffen vormen het hoofdbestanddeel van de meeste was- en reinigingsmiddelen. Ze trekken vlekken en vuil uit de kledingstukken en emulgeren ze, zodat ze gemakkelijk en effectief kunnen worden verwijderd.

Meer over de actieve stoffen in Persil

Bij Persil worden twee soorten oppervlakteactieve stoffen gebruikt:

 

Anionische actieve stoffen

Effectief in het verwijderen en oplossen van olieachtige vlekken

 

Niet-ionische oppervlakteactieve stoffen

Zeer effectief in het verwijderen van hardnekkig vet vlekken

Waarom en hoe gebruiken we ze?

Loading...

Voor een stralend en duurzaam schoon resultaat: Persil maakt gebruik van oppervlakteactieve stoffen om ervoor te zorgen dat Persil jouw was zo grondig mogelijk reinigt. Al onze oppervlakteactieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar en zorgen dus voor een schone was en een schone wereld.

Waar komen ze vandaan?

Oppervlakteactieve stoffen kunnen chemisch worden gefabriceerd of van natuurlijke oorsprong zijn (bijv. palmolie). In het kader van onze betrokkenheid bij een schonere wereld streven we ernaar dat al onze oppervlakteactieve stoffen op basis van palmolie tegen het einde van 2020 massa-gebalanceerd zijn. Op die manier kunnen we evenwichtiger gebruik maken van onze grondstof bronnen, om de impact op de aarde te beperken en toch dezelfde kwaliteit en prestaties te kunnen garanderen.

Vind het product dat helemaal past bij jouw behoeften

Gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid moeten speciale aandacht besteden aan de was, vooral voor kleding die direct in aanraking komt met de huid. Persil heeft hiervoor speciale producten ontwikkeld waarmee een perfect schoon resultaat behaald wordt.

Hygiënisch schoon

Een schone was draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor jou en je gezin. Dankzij onze Deep Clean Plus Technology staan Persil producten garant voor de hygiënisch schone waar je naar op zoek bent.