Skip to Content

Geurstoffen

surfactants

Wat zijn dit voor stoffen?

Geurstoffen bestaan uit een mengsel van geurende ingrediënten die bedoeld zijn om je wasgoed een prettige geur te geven.

Onze geurstoffen geven hun geur af op verschillende momenten, zodat je langer van de geur van schone was kunt genieten.


Meer over de geurstoffen in Persil

Van sommige van de duizenden verschillende parfumcomponenten die worden gebruikt om een aanhoudende prettige geur te creëren is bekend dat ze mogelijk irriterend zijn.

Voor deze ingrediënten is een speciale regelgeving van kracht en ze worden op het Persil-etiket duidelijk vermeld. 

Bij mensen met een gevoelige huid kunnen deze ingrediënten allergische reacties veroorzaken. Sommige Persil producten bevatten een ingekapselde dosis geurstoffen. Deze technologie draagt ertoe bij dat kleren die in de kast liggen of worden gedragen hun geur langer behouden, omdat een te snelle verdamping wordt voorkomen.

Geheel in overeenstemming met de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid, streeft Persil ernaar alle geurcapsules van microplastic tegen eind 2022 te verwijderen.

Waarom en hoe gebruiken we ze?

Geurstoffen geven niet alleen een prettige en aanhoudende geur aan je was, maar ook aan de Persil producten zelf.

Daarnaast worden enkele specifiek ontworpen parfumstoffen gebruikt om onaangename luchtjes te bestrijden, iets wat vooral voor sportkleding belangrijk is.

Alle geurstoffen die wij gebruiken worden zorgvuldig beoordeeld ten aanzien van hun veiligheid voor de consument en het milieu. Ingrediënten voor geurstoffen die kunnen leiden tot allergische reacties zijn duidelijk aangegeven op het etiket. Voor producten uit het Sensitive assortiment ziet Persil af van het gebruik van ingrediënten waarvan het vermoeden bestaat dat ze potentieel allergeen zijn.


Waar komen ze vandaan?

Een groot deel van de geur ingrediënten van Persil is van natuurlijke oorsprong. Sommige ingrediënten zijn echter ook synthetisch om ongewenste nevenproducten uit de natuur te elimineren of om te kunnen beschikken over voldoende grote hoeveelheden.

Vind het product dat helemaal past bij jouw behoeften

  • Gevoelige huid

    Gevoelige huid

    Mensen met een gevoelige huid moeten speciale aandacht besteden aan de was, vooral voor kleding die direct in aanraking komt met de huid. Persil heeft hiervoor speciale producten ontwikkeld waarmee een perfect schoon resultaat behaald wordt, ook voor mensen met een gevoelige huid.

  • Hygiënisch schone was

    Hygiënisch schoon

    Een schone was draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor jou en je gezin. Dankzij onze Deep Clean Plus Technology staan Persil producten garant voor de hygiënisch schone waar je naar op zoek bent.